Fem servir galetes pròpies i de tercers per millorar la teva experiència de navegació i oferir continguts i publicitat rellevants per a tu. Consulta la nostra actualitzada política de galetes.
Kids&Us Sant Andreu de la Barca

La nova campanya de Kids&Us a la televisió

Publicat 14/08/2017

Aquesta setmana, Kids&Us ha iniciat les emissions de l’spot de la seva nova campanya “English for life” a televisió. Durant 5 setmanes consecutives, l’anunci es podrà visionar a les principals cadenes del grup Mediaset (Telecinco, Cuatro, FDF, Boing, Energy i Divinity) i Atresmedia (Antena3, LaSexta, Neox, Nova, Mega, Atreseries), a Disney Channel , aTV3 i al Canal Súper3.

Es tracta d’una campanya de gran envergadura que té com a objectiu que el missatge  de la nova campanya arribi al màxim de famílies possible.

Estrena a la final de La Voz Kids

Kids&Us va estrenar la seva nova campanya amb una incursió al programa “La Voz Kids” de Telecinco el passat dia 5 de maig. Per primera vegada, es va realitzar el llançament a nivell mundial a tots els països on Kids&Us té presència de manera simultània.

El cinema, font d’inspiració

La nova campanya de Kids&Us s’inspira en el món del cinema, la fàbrica de somnis per excel·lència, i posa en relleu la importància de que els nens i nenes siguin els directors de la seva pròpia història. Kids&Us ofereix una eina molt valuosa perquè tots aquests directors novells puguin aconseguir els seus somnis: l’anglès. Un anglès ple de matisos que creix i evoluciona al seu costat i que farà que no tinguin límits.

Si voleu veure el vídeo complet de campanya 2017-2018 de Kids&Us, cliqueu el link següent: https://www.youtube.com/watch?v=uZGYunXyHwY

Aquí, podreu veure les peces complementàries de la campanya, al nostre canal de Youtube.

Compartiu-ho >